donderdag 16 april 2015

Ik weet het niet!

Echt ik weet niet wat het is, echt zin heb ik niet, niet in borduren en niet in quilten, ik zit zogezegd in een creatieve dip!  Moet je nu eens kijken, dit is het resultaat van twee dagen:


Niet eens het randje af! Nu als ik in dit tempo doorga dan heb ik niet eens de eerste vier af met Kerst en worden het er zeker geen twaalf!
Nu heb ik wel een goede reden hoor, ik ben namelijk afgelopen vrijdag en maandag door de fysiotherapeut onder handen genomen en mijn hele rug voelt daardoor beurs aan, gevolg slecht slapen en veel wakker, dus erg veel energie heb ik niet en daarom had ik mijzelf een vrije dag gegeven,'s morgens mijn nagels weer laten doen en 's middags uren buiten in het zonnetje gezeten! Resultaat:
Rode neus en wangen, bruine armen (nu ietsje rood nog wel) en witte benen, ( die kleuren niet zo snel!) kijk je kunt het al zien:


Al met al heb ik toch een heel fijne dag gehad en nu moet ik straks weer naar de fysio en al zie ik er wel tegenop, het werkt wel, ik merk dat mijn rug al iets soepeler begint te worden, dus even doorzetten! Vanmiddag even naar Mams en misschien toch weer verder aan mijn borduurtje!

Fijne dag!