maandag 29 februari 2016

Een bijzonder ontbijt!

Gistermorgen hadden wij een speciaal en bijzonder ontbijt! Na weken lang diëten en daarom hooguit twee boterhammen of wat yoghurt, werd het deze keer een heel uitgebreide brunch samen met bevriende buren. Dus werd er al vroeg opgestaan, bakte ik scones,
croissantjes en verschillende broodjes en zelfs Amerikaanse pancakes! Ik kookte eieren en zette thee en koffie en er waren allerlei vleeswaren. We hadden doordat ik de griep had met Oud en Nieuw nog steeds een belofte te vervullen, toen was het beloofde ontbijt niet door gegaan.

Nu wilde ik graag een etagère hebben om allerlei lekkers op te kunnen leggen en daarom reed ik gisteren even bij de kringloop langs voor wat bordjes en kopjes en maakte DH er met een lijmpistool dit van:

Voor de bordjes (Wedgewood) die hetzelfde zijn als van mijn serviesje en het schoteltje en de mokjes samen betaalde ik niet meer dan € 2.00! Ik weet dat ik als ik eens een keer iets van mijn servies breek ik eerst maar even langs de kringloop ga, want bij Blokker betaal je alleen voor die twee bordjes al €15.12.

Al met al was het een heerlijk brunch samen met gezellige mensen en wij genoten weer eens van een uitgebreide maaltijd, maar vandaag is het weer diëten geblazen, we gaan door op de goede weg!

Fijne dag!