donderdag 14 februari 2013

Valentijnsdag 2013!!

Vanmiddag DS op tijd weg gebracht voor zijn laatste rijles en daarna zou hij afrijden! Ja zou, want terwijl hij al in de auto zat werd er gebeld door het CBR dat het examen vanwege de weersomstandigheden was geannuleerd! Wat had die bink er de Pé in! Later op de middag kreeg hij bericht dat hij zaterdag aan het eind van de ochtend een nieuwe kans krijgt om af te rijden, nu maar duimen dat het weer dan beter is!


Oh en ja het was dus Valentijnsdag vandaag en ook mijn DP dacht eraan! Maar ik had het kunnen weten, de ondeugende grijns op zijn gezicht had mij moeten waarschuwen, kijk maar eens wat er uit dat grote pak kwam,  dat hij mij gaf:


Ik heb er heerlijk om gelachen en ook DS moest er vreselijk om lachen, dat brak toch de spanning een beetje na het niet doorgegane examen en dat was misschien wel het allerbeste cadeau!

Fijne avond!

´t Is even wennen!

Jazeker het is wennen aan de nieuwe medicijnen die bijwerkingen hebben en waarvan er een slaperigheid is! Gisteren heel wat tijd zitten knikkebollen maar gelukkig kwam er ook wat uit mijn handen!
Bij de zoektocht naar een borduurtje voor in mijn borduurdoos kwam een ook nog dit patroontje tegen:

Het is een uitwisselpatroontje van Liezbeth van Crownstitches en ik had beloofd het te zullen maken en bij de volgende Blackbird design pub af te hebben zodat het naar de volgende kan gaan! Nu toch maar even gekeken wanneer het af moest zijn en .... lieve hemel dat is al a.s. vrijdag!! Dus mijn turbo naald opgezocht, linnen waar ik het van wilde maken en garen uitgezocht en aan de slag gegaan en zie hier het resultaat:Heb het stofje dat ik voor de achterkant heb gebruikt er even bijgelegd want ik vond het er zo mooi bijpassen! Het is een van de lapjes die ik in Val d´Argent heb gekocht al weer bijna twee jaar geleden voor de enorme som van één euro! Het smalle model past perfect in de nieuwe doos.
Ook de pop afgemaakt, maar helaas nog niet naar het postkantoor gebracht, dat zal straks gebeuren, want ik was gisteren echt te duf om auto te rijden, weer één van de bijwerkingen!

En dan is het vandaag natuurlijk Valentijnsdag en ik heb nog wat nieuwe harten in huis gehaald, aan het wildrek in de keuken hangt dit leuke witte hart waar een theelichtje in kan branden, vanavond ga ik dat voor het eerst aansteken:


en dan zag ik ook deze kandelaar die nu een plekje op het bureau heeft gekregen en waar ik een dikke rode kaars op heb gezet, worden die eindelijk ook eens aangestoken!

Vandaag weer naar het ziekenhuis voor een bezoek aan de KNO arts, maar eerst DS wegbrengen die vanmiddag af moet rijden, hoop dat hij slaagt, fingers crossed! Vanmorgen wat strijk wegwerken en misschien ook nog wat tijd voor steekjes, maar dat zien jullie morgen wel weer!

Fijne Valentijnsdag!