maandag 8 juli 2013

Zo´n zalige zondag!


Andy Murray 

Was het niet een fantastische zonnige zalige zondag? Ik heb ervan genoten! 's Morgens lekker uitgeslapen en daarna heerlijk buiten op het terras ontbeten en daarna snel de boel even glad en vast de koffer voor DP gepakt zodat die al weer klaar staat om morgen mee te nemen. En alleen een wandeling met Tara en zo nu en dan even genieten van het tennis op Wimbledon (Geweldige strijd en een fantastische winnaar Andy Murray!)

of een stukje Tour de France en 's avonds nog wat darten , dat was alles en verder alleen maar steekjes! Zalig buiten zittend, genietend van onze tuin, de vissen in de vijver en Tara die lag te pitten want ja met die dikke vacht wil ze natuurlijk zo stilletjes mogelijk blijven liggen en zo weinig mogelijk bewegen op een plekje in de schaduw!
En mijn steekjes gingen best voorspoedig al is het best lastig om in de gaten te houden hoe het patroon loopt en dan gaandeweg de kleuren af te wisselen en een mooi verloop te maken, maar ik vind het weer prima gelukt en ben dan ook blij met het resultaat:


De onderste punt en het blok ernaast zijn de laatste aanvullingen, nu kunnen jullie ook zien hoe lastig de kleurwisseling was.


Zo en nu vandaag weer de boel doen, lekker de ramen zemen en met water plenzen, een heerlijke bezigheid met dit weer en aangezien een vogel een presentje op het grote raam achter heeft achtergelaten, ook wel noodzakelijk! Maar er zullen vanavond ook wel weer wat steekjes worden gezet!

Fijne dag!