woensdag 27 maart 2013

Zo'n heel speciale dag!!

Gisteren kwam al vroeg de elektricien, hij belde of hij een uurtje eerder kon komen en deze kwam samen met een maatje mijn lamp ophangen, meiden gaaf!
Echt kijk maar eens wat een verschil deze lamp maakt:
Het is dus geen gewone daglichtlamp, maar een Full Spectrum lamp, wat een heerlijk rustig en goed licht geeft en hij is nog dimbaar ook! Maar het belangrijkste is dus dat de kleuren precies zo blijven als ze zijn en dat is voor een stoffen malloot als ik wel heel erg gaaf!


Nu en toen hij weg was en ik eindelijk in elkaar geschroefd en op het punt stond om de deur uit te gaan kwam ook de postbode en deze bracht het laatste door een van mijn mede blokkenruilers gemaakte mandje! Margrith heeft het gemaakt en ik vind het echt een dotje! Ook nog een lief kaartje voor band erbij met een bedeltje, ben ik even verwend! Morgen laat ik jullie alle blokken zien, ook het mijne!


Afijn na samen met DS een boodschap te hebben gedaan was het al middag en reden we naar Mams waar we gezellig thee dronken en helaas alweer na een uurtje naar huis moesten, want ja Tara zat thuis in de bench! We waren nog niet binnen of de pakketpost kwam en die bracht ook al weer een pakje voor mij en wat daar uitkwam? Wel mijn allereerste eigen boek:

Ik ben er weg van en heb meteen mijn volgende besteld, al ging dat wel met veel haken en ogen, want terwijl ik nota bene gisteren nog e-mail van hun kreeg, bleek mijn e-mail adres bij hun onbekend! Nu log dan maar eens in!

Fijne dag!