woensdag 28 augustus 2013

Gelukt!

Gisteren naar Maasland gereden naar het piepkleine fourniturenwinkeltje waar van alles te vinden is, je moet soms wel even zoeken, want er staat heel veel op zes vierkante meter! Gelukkig staat er ook een molen met DMC garen en dus kon ik daar spierwit garen kopen om mijn parapluutje af te maken en ook nam ik zwarte zij mee om koordjes te draaien!


Ja, want jullie denken toch niet echt dat ik niet weet wat ik ervan ga maken? Welnee ..... ik weet het precies, maar het is een verrassing voor iemand en dus laat ik voorlopig nog niet zien wat het gaat worden!

Zo maar een kort berichtje, ben verder alleen druk geweest met de was en een bezoek aan Mams om haar schone kleding te brengen en daarna in de stad (Dordt dus!) bij C&A wat kleding voor haar gekocht, dat zal ik eind van de week samen met de schone spulletjes (ja weer een volle wasmand mee terug genomen!) weer naar haar toe brengen, ik hoop dat ze het leuk vind wat ik voor haar kocht, volgende week wordt zij namelijk 95 en dan wil ze heus wel nieuwe kleren aan!

Vandaag wat dingen maken voor het quiltersweekend in België en ook het blok voor Bep afmaken, dus genoeg steekjes!

Fijne dag!