zondag 8 april 2012

Wat is dat nou??

Nu ik weet het niet, ik was zo blij met mijn affo en had al weer zoveel leuke ideeën van wat ik zou gaan maken, maar heb dus helemaal niks gedaan! Ja wat kopietjes gemaakt om te kunnen gaan borduren, mappen opgeruimd en stapels boeken en patronen en andere bladen naar boven gebracht zodat ik weer wat ruimte heb, maar ik kan niet goed kiezen wat ik wil gaan maken, teveel keuze!
KIJK:


Kijk ik nijg naar deze, maar ik heb dat zig zag band nog niet en ik vind het een geweldig leuk patroon, maar ja deze van Marie Suarez ligt er ook al een poos:Al moet ik eerlijk zeggen dat ik dat soort borduurwerk heel lastig vind en daar dus een beetje tegenop zie! En om het allemaal nog moeilijker te maken, ligt deze van Marianne D. er ook nog!Verder  wacht Flupke op afwerking! Even het lijfje vullen, de oortjes en het neusje erop maken en de oogjes erin zetten maar ja, dan maak ik weer rommel, dus dat kan beter tot volgende week wachten en ik moet ook verder met de CWD en wat te denken van de Victoriaanse en de Farmers Wife???? Ik bedoel maar! Oh en natuurlijk ook nog de pop en de kleertjes afmaken van de Amish... Is dat alles, nu ben bang van niet maar vind je het niet genoeg??

Ach ik ga maar gewoon aan iets kleins beginnen, want ik kocht vrijdag ook nog wat klosjes bij Cora en daar wil ik ook nog iets mee doen!

Wat ik jullie nog wel wil laten zien zijn de lapjes van deze week, het zijn deze keer lapjes die ik al weer een heel aantal jaren terug in Zeist bij de nu verhuisde quiltwinkel kocht! Ze zijn lekker neutraal en passen dus perfect tussen al die drukkere lapjes!


Zo ik ga steekjes maken en bij Mams langs, die helaas niet de deur uit durft, ze voelt zich al langere tijd niet helemaal  goed en dus ga ik maar een paasei bij haar brengen.
Iedereen heel fijne Paasdagen gewenst met liefde, gezelligheid en creativiteit!