maandag 1 oktober 2012

Heerlijk, gezellig, fantastisch en creatief!

Ja dat was het weekend helemaal, zo leuk en het begon al meteen toen ik bij Carine aankwam en daar verwend werd met cadeautjes (laat ik jullie morgen zien!) en toen reden we samen door naar Nieuwkerke. Daar zochten we eerst naar een eettentje want het was ondertussen tijd voor de lunch, nu daar vonden we niets dus even doorgereden naar het volgende dorpje en daar hebben we heerlijk zitten eten om er later achter te komen dat we toen al in Frankrijk zaten! Maar toen was het toch echt tijd om naar ons onderkomen voor het weekend te gaan en daar aangekomen werden we opgewacht door
meerdere quiltsters die ook druk bezig waren hun spullen naar binnen te brengen, o.a. Katrien, Yvonne, Berna en ook Ingrid die samen met haar man druk was met het uitladen van de spullen van de winkel Aztec Rose. Binnen gekomen werden onze tassen en koffers snel overgenomen door Katrien C. die sjouwde snel de hele bende naar boven waar we ons plekje kregen en waar we een kamer deelden met Marina.
De eerste dag hadden we potluck als diner en mensen kinderen wat was er veel lekkers meegenomen, ik zal het maar meteen verklappen ben één kilo aangekomen!
Maar ik dwaal af we kwamen natuurlijk om te quilten en dat werd gedaan binnen de kortste keren stonden overal naai attributen op tafel en werden er steekjes gezet! Ik heb een paar foto's genomen van de diverse tafels! Natuurlijk werden ook de meegebrachte handwerken van ieder bewonderd, zoals het schitterend borduurwerk hierboven dat was gemaakt met minuscule kruisjes! Prachtig! Maar natuurlijk werd er ook bij gepraat over wat we allemaal hebben gedaan en hoe het met een ieder gaat! En op zijn Belgisch verschenen er glazen wijn en lekkere dingen op de tafels, daar moet ik een volgende keer echt rekening mee houden! Had wel wijn meegenomen, maar geen knabbels etc!

Hier op de rechtse foto's zie je de ijverige Carine en op de achtergrond Marleen die beiden druk bezig zijn met hun projecten. Zo dit is het eerste deel van mijn weekend, morgen zal ik jullie laten meegenieten van de Show and Tell, maar nu eerst naar de fysio en verse boodschappen in huis halen! Fijne dag!