zondag 20 mei 2012

Lapjes en kruisjes!

Gisteren even op en neer gereden naar Naaldwijk, zocht een speciaal lapje, maar helaas dat was er niet, dus daar moet ik nog even verder naar zoeken, maar wat ik wel vond waren deze twee bladen:


Wat was ik blij dat het tweede deel van het grote ABC er nog was, want het derde deel is er ook al en ik was bang het tweede deel te hebben gemist wat jammer zou zijn omdat ik graag het hele alfabet compleet wil hebben! Zo dat waren dus de kruisjes!

Nu de lapjes en dat zijn er deze keer wel 21! Ja dat krijg je als je er een paar weken tussenuit knijpt! Ik heb deze keer allemaal Japanse stofjes gekozen uit mijn collectie en de meeste van deze zullen straks voor wat soberheid tussen drukkere lapjes moeten gaan zorgen!


Ik heb wel besloten dat het een Applecore quilt moet gaan worden, maar ja eerst moet het handje beter zijn en dan nog wat andere dingen afmaken en dan zal ik aan deze gaan beginnen. Maar als ik die van haar zie en kijk ook maar eens bij haar en zij is er ook al mee bezig en stuurde mij het patroontje, dan begrijpen jullie wel dat ik er steeds meer zin in krijg en het verzamelen van de lapjes gaat toch al zo gesmeerd dat het doosje al bijna te klein is:


Maar er moeten er nog ruim honderd bij, dus zal ik maar op zoek gaan naar een andere doos, gelukkig heb ik er daar genoeg van!

Fijne dag!