vrijdag 1 juni 2018

Een week van wel en wee!

Laat ik maar beginnen met foto's die ik twee weken geleden al maakte! De bee was bij Ria en zij was druk met de derde olifantenquilt!


Liet ons genieten van het schitterende borduurwerk waar ze aan werkte:


En Bep zette ook borduursteekjes, net als ik zelf.


Dus er werd flink doorgewerkt en voor ik een foto van Henny kon maken had zij de boel al opgeruimd! Maar ik vergeet momenteel dus nogal eens om een foto te zetten of een stukje te schrijven en daar zijn dus genoeg redenen voor! 

Ben ik blij omdat mijn enige kleindochter is geslaagd voor haar MBO diploma grafische vormgeving en ben ik verdrietig en eigenlijk heel ongerust omdat bij mijn DH diabetes is vast gesteld en dit terwijl hij al zoveel voor zijn kiezen heeft gehad de afgelopen jaren en met twee vormen van reuma dit er ook nog eens bij kreeg.

Dus probeer ik nu eigenlijk te leven van dag naar dag en moet ik soms op de kalender kijken om te zien welke dag het is. Ben daardoor vergeetachtig en na het bezoek aan de huisarts zo van de kaart dat ik de bee van vanmorgen helemaal vergeten ben.

Zet ik weing steekjes in verhouding dan met anders, maar ben wel aan een nieuw project begonnen:


undefinedHet zijn dus vier verschillende schaapjes, de bovenste is geappliqueerd, de volgende moet worden gepunched, dan komt een gestitchte en daarna gequilt schaap en de onderste wordt met kruissteekjes gemaakt, wel heel leuk om te doen al die afwisselende technieken! Het is een creatie van Liezbeth van Thistles.

Ik spring weer eens van de hak op de tak, maar zo gaat het nu eenmaal momenteel, mijn hoofd loopt om en het is moeilijk om mij te concenteren  en dat terwijl ik de laatste weken net weer heerlijk aan het lezen was, heb de hele serie van W.J.Maryson Meestermagiër gelezen alle zes delen!

Maar tot zover voor nu, ik ga koken en dan verder met steekjes zetten en samen tv kijken en genieten van wat we wel hebben: elkaar!

Fijne dag!