maandag 4 maart 2013

Bedankt!

Iedereen bedankt voor jullie lieve wensen, ik ben er gewoon ondersteboven van dat zovelen mij hebben geschreven en gebeld, D*A*N*K  J*U*L*L*I*E* W*E*L!!!
Gisteren een ontzettend drukke dag gehad met veel visite en ook gezellig mee-eters! Ja het was genieten, maar toen de laatsten om half tien weg gingen waren DP en ik allebei versleten! Hij viel al op de bank in slaap en ik heb nog even wat blogs zitten lezen, maar had niet meer de energie om overal te reageren, dus die schade moet ik van de week inhalen!

Kreeg leuke cadeautjes, bloemen en planten en geld voor mijn verjaardag, de meesten wagen zich niet aan stofjes kopen en laten dat liever aan mijzelf over, grijns!!
Maar hier wat foto's:


Dit mooie boeket en dat schattige stolpje kwamen van mijn vriendin Bep, als je goed kijkt zie je een hartje in het glas gegraveerd!


Deze leuke mand met narcissen kwam van mijn broer en schoonzusje en staat nu buiten op de tafel, zo leuk als hij straks bloeit kan ik van binnenuit de bloemen zien! De plantenbak kreeg ik van buurtjes een paar huizen verderop in de straat en van hun dochter nog deze prachtige bos Amaryllissen

Al met al had ik een heerlijke dag en vandaag ga ik eerst de boel aan kant maken en dan lekker nagenieten, maar ook moeten er wat steekjes worden gezet.

Fijne dag!