maandag 16 februari 2015

Februari en Voorbereidingen!

Gisteren weer gaan zoeken naar mijn hartenquiltje, ik wilde het zo graag op het toilet ophangen en kon het maar niet vinden, het lag niet op de stapel en ik snapte er niets van, tot ik plots zag dat het aan de andere kant van de kast bovenop de kleding lag, was ik helemaal vergeten dat ik het al klaar had gelegd, een mens kan soms zo dom zijn of is het gewoon een senioren momentje?


Nu hangt het niet gaaf daar op het witte muurtje?  Heb ook het viooldametje  weer tevoorschijn gehaald en het haantje en dat samen met het hartenvaasje dat ik van een Belgische quiltvriendin kreeg maakt er weer een gezellig plekje van!
In februari staat dus mijn hele huis in het teken van de harten, ook in de keuken en een van de leukste harten vind ik deze waar een theelichtje in kan branden, het staat 's avonds zo gezellig!


En jullie zien daar de raamkozijnen nog helemaal geel, maar komende week hoop ik ze eindelijk ook wit te maken, net als de houten wand ernaast, eindelijk weer een stapje verder!
Verder ben ik begonnen met het bij elkaar zoeken van materialen om dit kleedje te gaan borduren:


Het is bedoeld voor in het poppenhuis en al heb ik geen rechthoekige borduurring gevonden op de beurs, dan zal het dus toch maar in een ronde gemaakt moeten worden! Misschien vind ik binnenkort nog wel zo'n buizenframe en kan ik daar dan in verder werken, maar voor nu dus genoeg te doen!

Fijne dag!