donderdag 11 december 2014

Bezoek uit België!

Gisteren kwamen Marleen en Linda naar het Noorden om gezellig de dag hier door te brengen! Nu ze begonnen al goed, Marleen kon geweldig slagen voor kleding en laarzen hier in ons dorp en daarna kwamen ze hierheen en konden wij aan de koffie en appeltaart, daarna waren er pakjes! En niet een paar maar een hele lading! Marleen bracht namelijk ook de pakjes van het quiltweekend voor mij mee:

Kijk eens wat veel! Klosjes garen, doosjes, een schattig schaaretui met schaartje, lapjes, bonding, kant, patroontjes, er leek geen eind aan te komen! Zo leuk allemaal, alsnog iedereen : BEDANKT!

Dan mochten wij onze kerstswap pakjes uitpakken, ik maakte spulletjes voor Marleen :


En zij maakte een hele lading voor mij:
Zien jullie wat ze allemaal voor mij maakte? Die gave tas met een afvalbakje, een etui en speldenkussen en dan nog allerlei moois als kant en borduurzij, ik ben echt verwend door haar!

Voor Linda (Kreeg helaas pas later te horen dat zij meekwam) had ik een Tildapop en wel een engel (laat zij daar nu gek op zijn!) en een harte voor in de boom en van haar kreeg ik mij toch een lading lekkers:

Jeetje dat wordt weer een extra kilootje! LOL! Maar ik vind het allemaal leuk en heerlijk, jullie merken het zeker wel we hebben een geweldige dag gehad samen!
Straks naar het ziekenhuis foto's laten maken van mijn handen, ben gisteren naar de huisarts geweest en wil nu eindelijk wel eens weten wat er precies aan mankeert, de dokter heeft al een vermoeden geuit, maar ik weet het liever eerst zeker.

Fijne dag!