zaterdag 28 januari 2012

Heerlijke steekjes en fijn gezelschap!

Gistermorgen was het weer Loose Feathersclub en we kregen ons laatste deel van het grote borduurwerk van deze winter! Kijk hier zien jullie het voorbeeld, is het niet prachtig?


En hier zie je iedereen druk bezig met hun steekjes of met lekker even kleppen! Kijk rechts eens een schitterende bos garen liggen!

 

En natuurlijk werd er ook een Show and Tell gehouden, al hadden er maar een paar een mooi stukje bij zich, maar kijk eens hoe mooi!

Kijk eens wat een schitterende tas en hierboven zie je hoe leuk hij van binnen is! Ze verwerkte er twee borduurtjes in van Blackbird design en koos daarom ook het stofje met de merels er bijpassend bij!


Nog een lief klein borduurtje van een van de dames, zo lief dat huisje!

 


Hier zie je twee kanten van een schitterende tas, zo mooi gemaakt, hier ben ik dus echt weg van en daar dit patroontje niet meer te koop is heb ik een ander gekocht, maar dat zien jullie t.z.t. wel want daar kom ik voorlopig nog niet aan toe!


En als je dan bij Liezbeth rondkijkt op de leszolder, dan liggen en hangen er zoveel leuke werkstukjes, dus daar heb ik de volgende foto's van gemaakt!Het was weer hartstikke gezellig en wat is het toch leuk om je hobby met anderen te delen!

Weet je wat ik graag zou doen? Foto's maken van het toilet! Waarom? Wel daar hangt het helemaal vol met sneeuwmannen! Zo leuk! Houten, gepunchte en natuurlijke geborduurde exemplaren, zelfs de wc- rolhouder heeft sneeuwmannen, maar ja zo brutaal ben ik dus nog niet geweest! Grijns!!

Nu mijn auto staat klaar, alle letters heb ik vast geplakt in de letterbak en ook nog wat quilts voor de Show and Tell zitten in een grote tas en mijn werkje zit er ook bij, benzine getankt, nog even het adres aan mijn Tom-tom doorgeven en ik rij richting Katwijk voor een gezellige bloggersdag! Ook mijn camera zit al in mijn tas, dus morgen zal ik er jullie wat van kunnen laten zien! Fijne dag!