zondag 18 januari 2015

Tara's dagboek!

Ja zeg het wordt de hoogste tijd dat ik weer eens mag schrijven, want al heet het boek en deze blog Lida's dagboek, ik doe tenslotte ook mee, dus het volgende boek moet Lida en Tara's dagboek heten toch! Ahem ik vergeet mijn manieren: Iedereen nog de beste wensen, vooral mijn medeviervoeters!
Maar genoeg, ik wil deze keer eens laten zien hoe zielig ik ben! Ja echt! Kijk ik krijg geen slaag of zoiets naars, maar elke dag brokken en vlees en water, maar de baas en het vrouwtje krijgen iedere dag iets anders en dat lust ik ook wel!

Neem nu gisteren! Vrouwtje had snert gekookt en het baasje zat op de bank lekker te smullen uit zijn kom en ik ging naast hem zitten, maar dacht je dat ik wat kreeg?

Kijk ik zit toch heel lief te zijn en zelfs als ik het nog vriendelijker vraag: Niks!


En dan heeft het baasje zijn kommetje leeg en gaat hij lekker languit op de bank liggen en dan ga ik gezellig naast hem zitten (lekker voor zijn uitzicht op de tv!) en dan zitten we daar poot in hand:


Maar nee, het helpt helemaal niets, ik krijg geen soep en ook geen vla en al dat andere lekkere eten gaat aan mijn neus voorbij!

Maarre ik heb niks te klagen hoor, ik heb mijn brokjes al weer op en ook mijn bak met water is alweer bijgevuld, maar ja dat eten van hun ruikt zo lekker! 

Maar misschien als ik heel lief ben dat er vandaag iets overblijft en ik een beetje in mijn bak krijg, zal proberen vandaag weer een heel lieve en grote hond te zijn!

Een poot van mij voor alle vriendjes en voor jullie baasjes een:

Fijne dag!