donderdag 13 februari 2014

Tara's dagboek!

Goedemorgen dames en lotgenoten, ja lotgenoten want ik ben gisteren naar de dierenarts geweest en dat was echt geen pretje! Een heel aardige man hoor, maar hij spoot wat troep in mijn neus en nu ja daar hou ik nu eenmaal niet van en dus heb ik mij echt wel verweerd, maar ja met zijn drieën zijn ze mij wel de baas!

Kijk die prik vind ik helemaal niet erg maar dat gedoe in mijn neus, kom mij daar nou niet mee aan! Oh en dat is niet alles, ik kreeg ook nog zo'n koud ding tegen mijn borst, die dokter wilde horen hoe mijn hart was en toen hielden ze mijn bek ook even dicht, want ik hijgde nog van het gevecht en toen kon hij niets horen! Maar mijn hart is in orde en weet je wat dat betekent????
Over twee weken moet ik weer terug en dan wordt ik geholpen!!! Ja ja, ik ben niet gek hoor, weet heus wel dat ze in mijn buik gaan snijden, maar ja ik heb al twee keer erge buikpijn gehad en kreeg toen medicijnen, maar het werkt daar niet goed, dus ga ik de 25e onder het mes!Maar meiden ik laat mij niet kisten, ze zullen mij echt goed in slaap moeten maken, want anders lukt het ze echt niet, maar het vrouwtje zegt dat het voor mijn eigen bestwil is, zij vind het zelf maar niks en zou liever hebben dat het niet nodig was, maar het is niet anders!
Weet je wat ik wel leuk vond? Nu samen met het vrouwtje in de auto, ik vond het weer heerlijk en zodra ik mijn autogordel om kreeg stond ik al te trappelen om mee te gaan, binnenkort gaan we weer samen op stap zegt het vrouwtje, dan gaan we lekker naar het strand, uitwaaien! Zo ik ga weer lekker buiten in de ren en dan kan ik alle vriendjes die langskomen begroeten, dus nog een fijne dag en
een poot van

Tara

P.S. vrouwtje is vandaag naar Zwolle, weer lapjes kijken zeker!