zondag 11 februari 2018

Een week vol steekjes!

De afgelopen week zette ik heel wat steekjes en ik niet alleen! Afgelopen woensdag ging ik naar de pub bij Liezbeth en bewonderde daar de steekjes van heel veel andere dames:


Zoals deze prachtige Dear Jane in wording of dit mooie winter borduurwerk van Marjan dat een plekje kreeg op een kussen:


Op zwart geborduurd, ik was er weg van en aan Spring wordt hard gewerkt:


Maar ook de prachtige Rine-lap van Bep die wat betreft de borduurtjes helemaal af is en die ze nu gaat afwerken met een mooi open randje.


Zelf werkte ik aan mijn paashaasjes en de eerste twee zijn af, moeten nog wel verwerkt worden tot hartjes, maar dat komt deze week wel:


 En wat zag ik nog meer, wel o.a. deze affo's!


 Helaas kwam net de zon door de wolken bij deze schattige schaapjeslap:


Maar geloof mij maar hij was echt geweldig!

En dan had ik hier in huis ook een heel lief succesje! Al ruim twee jaar stond dit mini orchideetje in het kozijn in de keuken, ik kocht het bloeiend en nu bloeit het weer:


Maar ook mijn DH was druk en maakte dit leuke uilenbord dat een plekje heeft gekregen op het hoenderhok en omdat wij nu eenmaal zijdehoentjes hebben staan er hoentjes op in plaats van zwanen!


En nu werk ik weer aan een paar haasjes, want ik ben helemaal weg van een paar patroontjes die ik op het internet vond:


En als deze af is dan ligt hier het eerste patroontje van de Farmhouse Christmas patroontjes klaar om te worden gemaakt, dus ik heb de komende dagen genoeg te doen!

Fijne dag!