vrijdag 17 augustus 2012

Zo gezellig!

Gisteren een heel drukke dag gehad, het begon al met een bergje strijk waarvan ik de top heb weggestreken en een was die even later aan de gevel hing te wapperen! Maar daarna samen met mijn buurvrouw naar het zwembad waar we eerst drie kwartier baantjes trokken en daarna een drie kwartier durende aquarobic les volgden. Dat ging redelijk ondanks de pijn in mijn rug die sinds gisteren opspeelt, misschien toch een gevolg van de aanrijding?
Daarna naar huis waar ik nodig moest poetsen en natuurlijk met Tara wandelen.

Maar dat was nog steeds allemaal in mijn eentje, weet je wanneer het gezellig werd? Aan het eind van de middag reed ik naar Zwijndrecht naar de Aztec Rose waar om zes uur de dames uit België arriveerden! 

Deze twee waren er, Marleen en Veronique en ook deze dame die je daar achteraan ziet staan:


En natuurlijk was Carine er ook!


Helaas was ik mijn camera vergeten, dus ik heb vlug wat foto's van vorig jaar van mijn bezoek aan de bee in Poperinge gepakt! En van Carine kreeg ik naast een heel stel patroontjes, waaronder rood borduren, ook dit schattige huisje, het lapje en de rode borduurzij, lief hè?Zelf kwam ik ook niet met lege handen thuis, ik kocht weer een patroontje van Lynette Anderson :


De lapjes waren een cadeautje van de Axtec Rose, ook vond ik daar een leuke hanger voor mijn quiltjes en daar was ik zo weg van, dat moest ook mee naar huis:


Heb er nu even het kippenquiltje van Lynette aan gehangen, maar ik wil het gaan gebruiken voor de huisjes van Yoko, ik denk erover om niet de hele quilt te maken, maar meerdere kleine quiltjes, daar heb ik nu eenmaal meer plaats voor!

Zo dat was mijn donderdag, vandaag weer een drukke dag, maar daar lees je morgen wel over!
Fijne dag!