dinsdag 19 september 2017

Het zit erop!

Wat? Wel de troonrede natuurlijk, de koning en de koningin zijn weer onderweg naar huis en de rede was optimistisch en Maxima mag haar prachtige japon straks weer uittrekken, na de balkonscene natuurlijk!


En wij wachten af wat het nieuwe kabinet zal gaan bekokstoven, maar gelukkig was er veel positief nieuws en dat is belangrijk voor onze jeugd die nu misschien wel een goede baan en de kans op een goede toekomst zal kunnen krijgen!

En terwijl de koetsen en paarden voorbijtrokken op de tv zette ik de laatste steekjes aan het tweede sneeuwmannetje voor mijn schilderijtje, zoals jullie kunnen zien is dat duidelijk het december mannetje, hij heeft kerstbomen op zijn trui!


Links staat het mannetje van november duidelijk te zien aan het herfstblad en rechts komt het januari mannetje die een sneeuwvlok op zijn trui zal krijgen.

Ook kwam het laatste mannetje klaar dat ik als ornament ga verwerken:


Het oktober mannetje ook met een herfstblad op zijn trui! Als deze af is hangen er acht verschillende mannetjes als ornament aan de hanger.

Oh en natuurlijk willen jullie weten hoe het met Freddy gaat! Nu het lijkt wel alsof hij hier al jaren woont en na een stevige woordenwisseling met DH heeft Fred begrepen dat DH ook de baas is in huis en dat maakt dat hij nu ook achter hem aanloopt en niet alleen achter mij aan en dat hij ook naar hem moet luisteren!

DH heeft hem trouwens aardig verwend met een mooie nieuwe slaapmand in de huiskamer!



De veranderingen in Freddy zijn duidelijk zichtbaar, zijn verlatingsangst lijkt al te minderen en hij ligt graag bij ons en laat zelfs met zich dollen en de bril van DH liet hij zomaar op zijn neus zetten!

Zo ik ga maar eens aan de slag met de strijk en misschien kan ik vanavond dan weer verder met de sneeuwmannen en dus wens ik jullie nog een:

Fijne dag!