zaterdag 28 februari 2015

Cadeautjes!

Het is weer zo ver, ik ben weer heerlijk dagenlang jarig!  Gisteren kreeg ik al een schitterende bos bloemen van de meiden van de bee:


Henny gaf mij deze heerlijke badset:


En Ria kwam ook met dit heerlijke leesvoer:


Zij en ik zijn allebei gek op woonbladen en kijken niet alleen graag naar tv programma's over woninginrichting, we bezoeken ook graag winkels waar we uren kunnen rondlopen en genieten zonder iets te kopen! Zelf ga ik ook graag naar de kringloopwinkel en afgelopen week liep ik toch tegen iets leuks aan! Heb al jaren een grote glazen schaal in de vorm van een vis staan:


Hier zie je hem boven op de plank staan en laat ik nu van de week zes schaaltjes vinden, precies hetzelfde maar alleen kleiner!


Ze staan tijdelijk in de andere kast tot straks de keuken af is en ze een permanent plekje kunnen krijgen! Echt een cadeautje voor mijzelf dus! Ik kan er nu al naar uit kijken om van de zomer lekker buiten vis ervan te kunnen eten buiten in de tuin!

Zo ik ga maar eens kijken hoever de was is en dan zal ik ook wel weer moeten strijken, wil wel mijn huis glad hebben voor ik echt jarig ben!

Fijne dag!