zondag 8 maart 2015

Poppenhuisbeurs en de muizen!

Al jaren ben ik fan en ik ben niet de enige! Van wie? Wel van Ria, dit boek was de eerste keer dat ik met haar werk in aanraking kwam:


Ria Odijk, poppenmaakster en maakster van een betoverende wereld waar velen verliefd op zijn! Nu was ik gisteren dus naar de poppenbeurs in Rijswijk en haar stand bewaar ik altijd voor het laatst zodat ik daar zolang mogelijk van kan genieten en meiden dit jaar is hij weer gaaf! Kijk maar eens wat voor leuks ik nu mocht bewonderen:


Muizen en muizenhuizen en muizenfamilies en muizenstoeten en muizenkamertjes, overal zaten en stonden muizen!Hieronder een beeldschoon keukentje :


Ga je mee dan bekijken we het muizenhuis even wat beter:
 

De voorkant van het huis waar de rozen tegen de gevel klauteren en waar één van de muisjes van de zon geniet!

De achterkantwaar je even goed naar binnen kan gluren, wacht we lopen iets verder en kijken nog een keer:

En het "stilletje" aan de zijkant waar niet alleen de stukjes krantenpapier als wc papier dienen maar waar ook de spin zijn web heeft gemaakt! Ernaast ligt het hout voor de open haard!


Nu hoef je natuurlijk geen heel huis te maken, Ria laat ook allerlei kleine kamertjes zien, zo leuk om te zien!

Wat te denken van het muziekhoekje:


Maar ze maakt ook hele kleine huisjes en je handen beginnen gewoon te kriebelen als je die ziet!


Vooruit nog een kamertje:


En bijna kwam ik met een speldenkussen naar huis, maar gelukkig kon  ik mij beheersen, maar zeg nu zelf dit is toch te leuk:


Maar ik heb alleen maar gekeken en niets gekocht, als je vraagt waarom? Wel er ligt hier thuis nog een pakket om één van haar huizen te maken, wordt echt de hoogste tijd dat ik daar mee aan de gang ga!

Fijne dag!