dinsdag 12 februari 2013

Ik moet....

wat schrijven, maar wat zal ik nu eens vertellen?? Ik heb natuurlijk wel wat gedaan hoor gisteren, maar er is niets afgekomen! Eerst het huishouden onder handen genomen, want na DP een paar weken over de vloer te hebben gehad, mag ik de aankomende weken wel wat achterstallig huiswerk onder handen nemen en ja dat gaat momenteel niet erg soepel, maar met horten en stoten kom ik er ook!


Maar tijdens mijn ochtendlijke koffiepauze, snel wat naalden aan mijn sjaal gebreid:


´s Middags mijn rust genomen, want na een bar slechte nacht (rug speelde op) was ik om één uur al afgeknoedeld! Maar  daarna toch naar de zolder geklommen en daar aan de slag gegaan met Ome Jan. Eerst mijn uilen geappliceerd, maar misschien kan ik vandaag er wel verder aan werken als ik nieuwe vliesofix en een nieuwe strijkovertrek heb gehaald.
Daarna ben ik verder gegaan met het maken van de pop voor Mieke en deze keer heb ik foto´s gemaakt van het proces:Eerst leg ik de stof dubbel en plaats alle patroondelen erop, dan trek ik ze om met een speciale pen die verdwijnt met strijken.
Nu kan ik alles in één keer naaien, uitknippen en omdraaien en dan vullen, een klusje dat ik vandaag hoop te doen. Het ziet er zo niet naar uit, maar het is huidkleurige stof!


 Ook maakte ik wat losse onderdelen, maar dit is dan ook alles wat jullie mogen zien tot de pop bij Mieke is:

 
Zo en nu ga ik snel onder de douche, moet zo meteen DS naar autorijles brengen en daarna door naar de pijnpoli, ben heel benieuwd wat zij mij aan gaan bieden als pijnbestrijding, ben niet voor alles in!
Maar als ik thuis kom, geniet ik van mijn minituintjes! Kijk ik nam twee van mijn oude sauskommen en zette in de ene witte en in de andere blauwe druifjes:


Heerlijk het voorjaar in huis!

Fijne dag!