vrijdag 22 juni 2012

Genieten jullie even mee?

Want geloof mij het was een heerlijk dagje uit! Ik pikte Bep om half tien op bij het metrostation en daar gingen we, lekker op ons gemak richting Huizen naar Steekjes en Kruisjes, de winkel gaat toch pas om elf uur open dus alle tijd!
Lekker kleppen onderweg en vlak bij Hilversum vraag ik Bep haar tom-tom aan te zetten, helaas bleek dat deze niet in mijn aansluiting paste, dus toen wij in Huizen waren (gelukkig had ik tevoren opgezocht waar het precies ligt!) twee keer gevraagd hoe te rijden en een oudere dame besloot voor ons uit te rijden om ons de weg te wijzen, lief hè!


Toen wij aankwamen was het een paar minuten voor elf en toevallig waren Marijke en Gonnie net even buiten, toen ik ze op de foto wilde zetten gingen ze snel naar binnen, maar helaas voor hun te laat!


En toen kwamen we na de begroeting binnen in de steekjeshemel, want zij mogen het anders noemen, maar meiden wat een heerlijke winkel, we hebben er ruim anderhalf uur lopen grasduinen en een heerlijke buit verzameld! Maar die zien jullie verderop, ga je mee we gaan eerst even rondneuzen!


Kijk eens wat een leuke voorbeeldjes de dames hebben staan!Is het niet ongelooflijk hoeveel leuks zij samen
hebben gecreëerd!
Voor een hartjesverzamelaar
als ik dan zijn dit echt
te gekke creaties!
 Nu niks teveel gezegd toch? Maar helaas was niet alles te koop wat ik leuk vond, maar ik heb echt aardig wat mee naar huis gesleept! Kijk maar eens:


Hier de eerste lading! Het stofje rechts boven hoort er niet bij hoor, dat heb ik op de terugweg in Woerden bij Margreet Otto gekocht!
Links een stel bedeltjes en daaronder 14 draads borduurstof, rechts een linnen kantje met een leuke bedel erop, linksonder een monogram met een L erop en twee schattige kaartjes met kant.Rechts zien we houten klosjes, waar ik heerlijk mee ga knutselen en eindelijk de juiste maat pic-pac knopen om mijn Céline af te maken. Verder een monogram met een K en een schattig vintage lapje met een lief blauw ruitje. Oh en zien jullie dat linnenband en die vlinders, die vond ik in een klein handwerkwinkeltje er vlak bij, waar we tegenover hebben zitten lunchen en waar we bij toeval Annelies langs zagen lopen, die in de passage achter ons was geweest voor een boodschap! Even een praatje gemaakt, maar zij moest weer snel verder, maar wat was dit leuk deze onverwachte ontmoeting!
Helaas werd het toen weer tijd richting het zuiden te gaan, maar niet voordat die lieve Bep mij nog verwende met dit leuke cadeautje:

Weer verpakt in zo'n beeldschoon tasje een mooi lapje met boeketjes lavendel erop en een heerlijk stukje lavendelzeep!
Het ruikt echt heerlijk! Weet nog niet wat ik van dit mooie lapje ga maken, maar wil er wel iets moois en persoonlijk van creëren, nogmaals bedankt Bep voor een heel fijne gezellige dag en een schattig cadeautje!

Zo en dan vandaag eerst even flink de handen uit de mouwen gestoken en dan straks naar Cora voor de bee en dan vanmiddag weer verder met mijn steekjes of misschien nog wat boodschappen doen, ach gewoon de dingen van alle dag dus!
Fijne dag!