zaterdag 24 augustus 2013

Een heel bijzondere vrijdag!

Heerlijk uitgeslapen en daarna samen met DP een laat ontbijt genoten! Terwijl DP weer aan zijn tuin en vijver ging werken, zat ik lekker buiten aan mijn borduurtje te werken en voor ik het in de gaten had was het al één uur! Nu toen toch maar even snel in de auto gestapt en boodschappen gehaald en laat daar nu de visboer staan, dus weer terug naar huis met boodschappen en twee heerlijke visjes!


Thuis gekomen deze samen met DP verorberd en toen weer in de auto gestapt en nu naar Dordt gereden, daar eerst weer naar het ouderlijk huis om nog meer kleding voor Mams op te halen en toen naar haar toe gegaan en samen met mijn broer die er ook net was naar boven gegaan. Gelukkig lijkt het alsof ze weer een beetje in haar oude doen komt, maar ze is er nog niet hoor de stemmingswisselingen zijn nog niet voorbij. Maar het gaat al een stuk beter.

Thuisgekomen samen met DP en DS genoten van mijn eigen gemaakte soep en daarna nog lekker buiten in de zon zitten borduren, het is nog niet helemaal af, maar het schiet echt wel op:


nog twee stel vogeltjes en dan kan ik het afwerken en in de spoel zetten, misschien lukt dat nog wel vandaag, maar dat zien jullie morgen wel en misschien kom ik ook weer aan een blokje van DJ toe, die ligt ook nog te roepen!

Fijne dag!