zaterdag 1 september 2018

Met nieuwe energie!

Ja met nieuwe energie begin ik vandaag na een lange pauze weer met bloggen, eind juni was mijn laatste logje en door de warmte maar ook door gezondheidsperikelen  (van Freddy en mijzelf) was ik echt aan een pauze toe!
Is er dan niets gebeurd in deze heetste zomer ooit? Ja hoor wel wat, maar ook weinig in vergelijking met andere jaren. Ik heb bijvoorbeeld deel 6 van de Farmers Christmas nog niet eens af, maar ben wel aan een andere ufo begonnen, die moet tenslotte ook een keer af en hij ligt er al jaren:


Kreeg hem jaren geleden van mijn vriendin voor mijn verjaardag! Dus dat wordt tijd! LOL! Maar ik ben dus ook nog bezig met het schaap, na een heel groot stuk uitgehaald te hebben!

Ik heb dus echt heel weinig steekjes gezet, maar des te meer gelezen van mijn favoriete schrijver die helaas is overleden! W.Maryson is zijn schrijversnaam, maar hij was zo Hollands als wat, maar zijn boeken doen wat mij betreft niet onder voor die van Tolkien. Negen boeken in één ruk achter elkaar uitgelezen! Eerst de serie Meester Magiër (6 delen) voor de tweede of derde keer en daarna de Onmagiër (3 delen), het was puur genieten!


Maar wat mij helemaal weer aan de slag deed gaan, waren de leuke schrijfsels van een pen-vriendin in Australië die niet alleen heel lieve cadeautjes maar ook kaarten stuurde! Ik was daardoor weer helemaal in de mood en ook kreeg ik weer zin in het poppenhuis, helemaal toen Christine mij van de week dit gave boek toestuurde!


Ik ben daarom van de week begonnen met de inventarisatie van alle spullen die ik heb voor het poppenhuis en dat is echt zo veel! Ik kan waarschijnlijk wel twee poppenhuizen maken en meubileren! Maar heb echt niet alles zelf gekocht hoor, ik kreeg een enorme berg van iemand die naar het bejaardenhuis ging en het huis dat ze wilde maken, nooit had gemaakt.

Nu vandaag schijnt de zon, maar het is nog wat fris dus ik denk dat ik maar eens lekker in mijn huisje ga zitten en daar steekjes ga zetten! Misschien krijg ik de sneeuwmannen wel af vandaag! In ieder geval hoop ik dat jullie weer met plezier mijn schrijfsels zullen lezen  en wens jullie nog een:

Fijne dag!