donderdag 20 december 2012

Werd toch een iets andere dag!

Nee geen Hardanger borduursteekjes, maar samen met DP naar Rotterdam om inkopen te doen, niet de gewone dagelijkse Hollandse kost, maar lekkere dingen uit de Portugese winkels:


Ben je wel eens in Portugal op vakantie geweest? Zo ja dan ken je vast die zalige bladerdeeg bakjes met die heerlijke puddingvulling die 's morgens bij het ontbijt op het buffet staan! Wel ik kocht drie pakken, dus wij kunnen voorlopig 's morgens heerlijk ons gang gaan! Nee hoor maar wel erg leuk om af te bakken met de Kerst! En rechts liggen de hartige hapjes, heerlijk met garnalen en kip en ook de lekkere dingen voor de BBQ op tweede kerstdag zijn in huis, dat wordt smakelijk eten!

Maar op de Nieuwe Binnenweg zit nog een heel gave winkel kijk maar eens:


Het derde Servies is een heerlijke winkel om rond te struinen, nu ja wel op je tenen en heel voorzichtig want het staat echt vol met schitterend oud serviesgoed en glaswerk! Ik heb er weer lopen genieten en kijk eens naar mijn buit:


Rechts ligt een prachtige antieke kerstbal, zo mooi en met een motief van druiventrossen echt een aanwinst voor in mijn kast! Ook de drie schattige portglaasjes kwamen mee naar huis en thuis gekomen ben ik weer in de dozen op zolder gedoken! Vond daar ook dat mooie vaasje en nog een paar antieke glaasjes, al met al wordt de derde plank van de kast nu ook aardig gevuld!


Ik zal nog wel een poosje blijven schuiven tot ik alles echt naar mijn zin heb staan, maar daar maak ik mij niet druk om hoor, eerst maar eens kijken wat we vandaag allemaal gaan doen!

Fijne dag!