woensdag 1 augustus 2012

Patroontje op verzoek! En bedankt!!!

Vorige week liet ik jullie mijn map zien die ik maakte om mijn handwerkspulletjes in te vervoeren en toen kwam er een briefje van Carine of zij het na mocht maken en of ik de maten voor haar had! Nu daar had ik dus helemaal geen bezwaar tegen en gisteren liet zij haar map op haar blog zien en kijk eens hoe gaaf die is geworden:


En zo ziet hij er tot nu toe aan de binnenkant uit:


Omdat de mijne soepel moest blijven voor vervoer in de koffer zat er alleen een wattine tussenvoering in, maar zij wilde hem stijver maken en daarom heeft ze het middelste blok verstevigd met Jeffrytec en daarna diagonaal doorgestikt! Ik sloot de mijne met lintjes en zij gebruikt er  Velcro oftewel klittenband voor. Zo zien jullie dat hetzelfde patroontje op meerdere manieren kan worden uitgevoerd. Omdat er nog meer vragen naar kwamen hier een tekening van het patroontje:


Haal door de lusjes ringen die je kunt openen en sluiten (verkrijgbaar bij handwerk en hobbywinkels) en daaraan hang je alles wat je mee wilt nemen, bijv.:
Brillenhoesje (handig voor je lees en borduurbril!) borduurgarenkaartjes, schaartje, hoesje voor vingerhoedje, speldenkussentje etc.
Je kunt de buitenkant zo mooi maken als je zelf wilt, kruisjesborduurtje, stitcherietje, band, kant, gewoon lekker versieren en helemaal naar eigen smaak afwerken! Ik wens je veel plezier met het maken! Als je er een maakt, stuur je mij dan een fotootje?

Zo en nu ga ik snel aan de slag, even Tara en de andere dieren eten geven en dan stap ik in de auto en rij naar de polder, ga vandaag met mijn DD op stap! Maar daar zien jullie morgen wel foto's van!
Groetjes
Lida

P.S. Iedereen bedankt voor het zoeken naar de stof! Ik heb 1,5 meter gevonden bij een webshop in Engeland! Dus hier heeft ze zeker genoeg aan!