woensdag 27 januari 2016

Mijn dilemma!

Ja zeker een reuze dilemma! Ik heb namelijk al weer jaren geleden bij Petra in Zutphen een pakket gekocht voor een quilt, maar toen ik de quilt later eens in haar winkel weer zag, kwam ik tot de ontdekking dat hij echt heel lelijk in elkaar zat (kwam door het gebruik van fluweel en katoen op elkaar) en ja ik ben nu eenmaal een zeur wat dat betreft! Maar ik weet dan ook dat fluweel en katoen op elkaar geen gemakkelijke klus is en verder allemaal schuin gesneden stoffen en dus bleef de doos dicht en de lapjes bleven maar liggen en nu heb ik een idee! Als ik nu al die mooie lapjes met allemaal rozen eens ga gebruiken voor de Camelot???? Wat denken jullie?
Ik weet nu toch wel dat de salmiak quilt die het moest worden, waarschijnlijk nooit gemaakt wordt en het fluweel gebruik ik wel voor wat anders, maar zijn de lapjes geschikt voor een quilt met een mannennaam?

Snappen jullie nu waarom ik het best een moeilijke beslissing vind, maar ook waarom ik dit opeens in mijn bol kreeg?
Kijk toch eens wat een schat aan lapjes, zou het genoeg zijn? Zijn de lapjes groot genoeg? Waarschijnlijk niet voor fuzzy cutting, maar dat vind ik dus niet erg.Oh denk eens mee a.u.b., zeker als je al eens een Camelot of een King George gemaakt hebt! Wat betreft de achtergrond stof, daar heb ik nog een paar meter ivoorkleurige stof met een stippeltje van liggen en die past volgens mij schitterend bij de rozenlapjes!


Alvast bedankt!

Fijne dag!