zaterdag 24 september 2011

Volle vrijdag!

Gisteren na thuis weer een topje van de berg te hebben gestreken in de auto gestapt en naar Cora in Schiedam gereden, waar we maar met een klein ploegje waren, omdat er een stel een weekend op stap waren. Ik heb daar lekker zitten borduren aan mijn Loose Feathersclub borduurwerk en ik heb nu ook de derde aardbei erop staan!
Jullie zien dat ik nu bijna aan de vogel mag gaan beginnen, dat lijkt mij geweldig om te doen!
Nadat het tijd was om naar huis te gaan, ben ik weer in de auto gestapt en nu doorgereden naar Dordrecht (Tara werd verzorgt door de buurvrouw!) en bij Mams de koelkast gaan controleren en daarna boodschappen gedaan, normaal doet een van mijn broers dat, maar die is afgelopen dinsdag gevallen van zijn ladder en daarom gingen Mams en ik vanmiddag even bij hem kijken. Toen we bij zijn huis aankwamen zat hij lekker in de tuin in het zonnetje, maar wel in een rolstoel, want hij heeft twee voeten in het gips.
De ene voet heeft een simpele breuk en zit al in het juiste gips, de andere moet a.s. dinsdag worden geopereerd, dat is een heel lastige en gecompliceerde breuk, maar de doktoren zeggen dat het goed komt, hopen maar! Voorlopig is hij dus aan zijn rolstoel gebonden (met een been recht vooruit op een steun) zou je zeggen, maar nee hoor niet die bezige broer van mij, die doet knie beschermers om en kruipt op zijn knieën door het hele huis, tot naar de zolder toe! Nu maar hopen dat hij niet ook zijn nek breekt! Zo ik slaap vandaag lekker uit en daarna boodschappen doen en lekker genieten van de zon, jullie ook? Fijne dag!