vrijdag 2 mei 2014

Plezier voor vier!

En of wij plezier hadden vanmorgen, vooral veel voorpret! Maar laat ik bij het begin beginnen en eerst even vertellen wat wij vanmorgen allemaal hebben gedaan!
Ria was druk met haar blokken voor een quilt voor haar zus:


Henny was natuurlijk weer bezig met haar blokjes quilt en liet ons trots de eerste blokken zien die quilt as you go aan elkaar waren gezet en Bep is druk met het appliceren van  haar quilt, door haar zus voorbereid en zij maakt hem verder helemaal met de hand, over een paar weken zal ik hem nog eens laten zien!


Zelf was ik druk met de randjes, had nog steeds die van vorige week niet af, was er pas gisteravond aan begonnen en heb net de laatste steken gezet. Weer heel leuke randjes die wij van Annelies en Simone opgegeven kregen! Morgen weer een nieuwe lading!


Nu nog even onze voorpret, dit was namelijk de laatste keer dat we bij elkaar waren voor we afreizen naar Frankrijk! Volgende week zondag gaan we met zijn vieren gezellig een hele week logeren in de Dordogne en dan hebben we dus vrijdag genoeg te doen voor we afreizen! Samen nog even naar de Foto's gekeken die ik vorig jaar maakte van het huisje van Monica en Guus waar wij logeren:


Maar maken jullie je maar niet te druk, de laptop gaat mee en ik zal jullie vast op genoeg mooie kiekjes kunnen trakteren!

Fijne dag!