dinsdag 4 oktober 2016

Even een berichtje tussendoor!

Want ik ben echt heel druk, maar helaas niet met steekjes! Nee we zijn druk met de huiskamer en dat werd wel tijd ook! Niet alleen omdat het al weer heel wat jaren geleden is dat we de kamer hebben opgeknapt, maar ook omdat er een nieuwe bank is besteld en ik voordat deze komt de kamer in kleur aangepast wil hebben!
Zoals jullie weten is de keuken nu in grijs en wit en daar het een open keuken is wilde ik heel graag de kamer ook in deze tinten en ook was ik de donkergroene wand in de kamer goed zat, wilde zo graag een lichtere kleur op die wand!
Wel dat gaat dus gebeuren, ben druk met het afhalen van het behang:


Toon hangt nu op een vrijwel kale wand, morgen de wand achter de bank nog van het onderpapier verlossen en dan kan er behangen worden, oh ja en geverfd!

De lambrisering wordt licht grijs, het behang is een mengeling van allemaal grijze tinten en de bank wordt donkergrijs (de kleur van oude tin), zodat we straks zoals DH het zegt onze eigen interpretatie hebben van 50 tinten grijs!
En dan nu het leuke voor mij als quiltster, ik ga allemaal verschillende nieuwe kussenhoesjes maken! Ik denk daarbij aan ribfluweel, gebreide of leuke gebloemde en vooral kleurige hoesjes, dat kan natuurlijk prima bij al dat grijs! Voorlopig leg ik dan het rode kleed erbij en dan ga ik op mijn gemak op zoek naar een nog nieuw kleed, want daar ben ik nog niet voor geslaagd!

Zo en na een drukke dag waar ik ook nog mijn nagels weer netjes heb laten verzorgen:


Ga ik er vanavond lekker vroeg in en hoop ik binnenkort jullie het resultaat van ons harde werken te kunnen laten zien!

Fijne dagen!