zondag 7 april 2013

Ik moet wel!!!

Ja erg hè, ik moet naar de beurs in Rijswijk, heb er niets over te zeggen opdracht van mijn Mams! Eerst aarzelde ik nog of ik wel naar Rijswijk zou gaan, ik bedoel maar, al die verleidelijke stoffenkramen, al die schattige patronen, al die schitterende creaties om te bekijken, een mens zal er maar mee gestraft worden! Nee zonder grap, mijn Mams stuurt mij uit op een speciaal voorzetbrilletje (gaaf Scrabble woord) zij wil namelijk gaan borduren!
Nu heeft zij al zoveel dingen gedaan ((kralen)breien, haken, naaien, frivolité etc.), maar borduren eigenlijk niet maar afgelopen zondag besloot zij dat ze dat graag eens zou doen en dus zocht ik twee patroontjes voor haar die ik in de loop der tijd heb gedownload van het internet en printte deze groot uit en ze zag het helemaal zitten, alleen met een dubbele bril werken vind zij niets en dus moet er een voorzetbrilletje komen!

 Dit waren de twee patroontjes die zij koos, ik weet niet of de vogel wel een goede keus is omdat deze veel telwerk heeft, maar het Griekse kopje is denk ik iets makkelijker. Ik heb geen idee of het gaat lukken, maar zij vertrok met een lapje Aïda en rood garen en een naald, dus alleen het vergrootbrilletje en zij kan aan de slag! Ik laat jullie nog wel weten hoe het haar is vergaan!

Verder zag ik bij Miranda een gave beugel en ergens anders een hartstikke leuke handwerktas die met een beugel werd gesloten en dus staat die ook op het lijstje en bedeltjes want die gebruik ik tegenwoordig ook graag op een cadeautje.

Maar weet je wat ik echt gaaf vind? Vandaag ontmoet ik Wietske en Gerda, mijn reisgenoten naar Frankrijk in mei, ze komen ook allebei naar de beurs en dus maken we nu voor het eerst in het echie kennis met elkaar! Op elf mei reizen we af voor een heerlijke quiltweek bij Monica in het naar wij vurig hopen zonnige Franse land! We kijken er echt naar uit, nog maar 5 weken en dan is het zover!
Nu ik neem natuurlijk mijn cameraatje mee en morgen hier dus foto's van alles wat ik mooi vond en nu maar hopen dat ik dat niet vergeet!

Fijne dag!