zaterdag 12 november 2011

Gezellige Vrijdag!

We hebben gisteren samen een geweldig gezellige ochtend gehad, iedereen was er, al kwam Agnes alleen maar even langs en iedereen was verder druk bezig!  Ik heb dus even een paar foto's gemaakt zodat jullie kunnen zien waar iedereen mee bezig was, maar we begonnen met een show en tell, want Henny had haar Kerst kabouter quilt af, ziet deze er niet schitterend uit:


Nu Henny ik vind hem prachtig en je mag er echt trots op zijn!
Ria is bezig met de tweede BOM van Ikorni quilt, dus dat betekent heel wat borduursteekjes te gaan voor de rand boven en onderaan de quilt!

 En waar is Riny mee bezig? Ja zeg zo zien we er niets van, hou nu even stil!!
Wat zeg je je wilt niet op de foto, nu dat is dus te laat je staat er al op en laat nu je werkje ook even zien! Goed zo, even stil houden, is dat nu zo moeilijk!

De volgende die druk bezig is, is Geertje die bezig is met het middenstuk van de BOM van Cora, het wordt een grote ster, beeldschoon!
  De volgende die druk is met deze quilt is Bep, ja ze moet wel even stilzitten voor de foto, maar dit ook haar laatste kleine ster, daarna kan ook zij aan de grote beginnen!

En ik dan... ehhh nee dat kan ik niet laten zien, ben druk voor de Kerstruil bezig en ja dan moeten er dingen geheim blijven! Ben al aan het derde pakje begonnen, maar dat is voorlopig nog niet af, er moeten nog heel wat steekjes worden gezet!
Vandaag heb ik een heerlijke dag, ik ga bij Crownstitches aan de MidWintersteekjes, kijk eens wat het moet gaan worden: 
Nee niet het garenhoudertje, dat is een extraatje, maar die prachtige lap die links op de foto staat, gaaf hè?
Dat wordt genieten! Ik wens jullie net zo'n fijne dag!