woensdag 12 juni 2013

Weer wat steekjes!

Gisteren pas ´s avonds de naald ter hand genomen en wat steekjes gezet, maar ik ben toch lekker opgeschoten (al moest ik wel weer even achteruit werken!), hoek nummer drie is in de steigers:


Ik ben gisteren naar één van mijn winkeltjes gegaan en heb daar alle strengetjes 815 meegenomen die er waren en gelukkig heb ik nog een paar van die kleine winkeltjes in de buurt waar ik mijn voorraad aan kan vullen. Lief van jullie die mij adresjes doorgaven waar ik goedkoop mijn garen kan kopen, maar ik wil de winkeltjes bij mij in de buurt niet kwijt en dus koop ik toch liever mijn garen bij hun, mochten zij mij niet kunnen helpen dan kan ik altijd nog het internet op!

Vandaag ga ik naar De Karperhoeve hier in Maassluis voor mijn cursus Hardanger, voorlopig wat mij betreft de laatste keer maar ik ga er nu wel éénmaal in de maand naar de borduurbee.
Oh en hebben jullie nog een plekje op jullie agenda voor a.s. zaterdag? Misschien kun je dan een bezoekje brengen aan de Karperhoeve er is dan heel wat te doen en je kunt er o.a. een tentoonstelling van quilts en ander handwerk bekijken, maar er is nog veel meer te zien en te doen en ook de kinderen kunnen zich er prima vermaken!