woensdag 17 september 2014

Da's lastig!

Wat is lastig? Wel wat nu te schrijven, ik ben tenslotte met een nieuw iets begonnen maar dat is T.S.! Wat dat is? Wel Top Secret! Dus daar kan ik echt niets van laten zien, het is namelijk een verrassing en dat betekent dat ik misschien wel dagen niets kan laten zien.... maar wacht ik kan wel laten zien dat DH echt aan de keuken is begonnen en al gaat het langzaam het gaat wel gestaag:


Hier zie je de eerste wand (vanuit de kamer gezien rechts) en deze is al betimmerd en de eerste laag grondverf staat er al op en ook de nieuwe verwarming heeft er een plekje op gekregen! Dat betekent dat DH de leidingen heeft moeten verleggen en dat de vaatwasser ook afgekoppeld is en dat ik nu even met de hand moet afwassen tot de nieuwe leidingen en afvoer zijn gelegd, maar dat heb ik er graag voorover want ik krijg straks toch een gave keuken!
Al met al hou ik mij dus bezig met geheime steekjes en stoffen, nee geen lapjes maar het schuren van de wand legde overal een laagje stof neer!  Dus nu weten jullie wat ik aan het doen ben en geloof mij na gisteren mag ik vandaag weer met stoffer en zuiger aan de slag!

Fijne dag!