maandag 16 april 2012

Ik heb het weer gedaan!

Wat ik heb gedaan? Wel een nieuw patroontje gekocht en dat terwijl ik nog zoveel heb liggen en mij vast had voorgenomen om niet weer aan iets nieuw te beginnen! Erg hè! Maar ja eigenlijk is het niet voor mij, het is voor Kaatje! Kijk ik vond het bij haar op de website en ik heb er wel een maar die is nog van mijn vorige Kaatje en deze past veel beter bij mijn huidige:


Wat het is? Een beschermhoesje voor om mijn veiligheidsgordel, zodat deze niet zo in mijn hals snijdt! Hier gemaakt van Japanse stofjes maar ik weet nog niet waar ik het van ga maken, er zaten drie hele leuke kleine lapjes bij!
Verder heb ik voor het eerst een eigen patroontje ontworpen om te borduren, het is nog maar een probeerseltje hoor, maar ik vind het de goede kant uit gaan:


Het lijkt zo een beetje scheef, maar het is een mooi achthoekje geworden en kunnen jullie zien wat voor diertjes ik heb geborduurd? Ze zitten niet in het midden, maar steeds een stukje naar rechts. Nu nog wat extra steekjes voor de versiering erbij verzinnen! Zo hier ga ik vandaag verder aan knutselen en dan ligt er zoals iedere maandag weer een verse strijk op een warm ijzer te wachten, dus ik weet wat mij te doen staat! Fijne dag!