maandag 14 januari 2013

Zondag op zijn best!

Wat een heerlijke winterse zondag hadden wij hier, frisse vrieskou en heldere zonneschijn, nee geen sneeuwvlokken overdag in deze regio, dus heerlijk weer om te wandelen! Na opgestaan te zijn met hoofdpijn werd ik door DP verwend met een ontbijt en koffie, gelukkig werkten de medicijnen vlot en dus kon ik heerlijk gaan genieten van mijn zondag! DP vertrok namelijk met hengel en aas en ging samen met een ex-collega vissen, zou hij net als vrijdag weer een maaltje vis meebrengen?
Ik ging boven aan de slag, even de strijk weggewerkt van de zaterdag gewassen boel en daarna mocht ik van mijzelf aan de slag met mijn sneeuwmannetje! Benieuwd naar het resultaat? Nu kijk dit is het geworden:


Ja ik heb het afgewerkt als een kleine pinkeep en daar ik niet genoeg witte of blauwe spelden meer had, heb ik er zachtroze spelden in gestoken. Ik vind het echt een dotje geworden en ook het kantje werkte daar perfect aan mee!
Ik weet ook wat ik ga doen als volgende projecten! Ja meerdere, want ik wil zowel het beursje maken, moet alleen nog kiezen welke kleur ondergrond het gaat worden, groen of roze:


en ook wil ik graag dit grote medaillon gaan maken en wel met de mooie donkerrode stof die ik onlangs heb gekregen van Nancy, beide wil ik met de witte Floss gaan borduren:


Als het goed gaat wordt het een prachtig borduurwerk wat op onze slaapkamer kan worden opgehangen, het wordt natuurlijk wel voorzien van onze eigen letters!
Natuurlijk komen er ook weer steekjes deze week in mijn WN&T, dus ik heb genoeg te doen en veel afwisseling!

Fijne dag!