dinsdag 22 november 2011

FWQ up-date en ...

Gisteren drukke dag gehad en dat omdat ik persé mee wilde doen met de up-date van de Farmers Wife of zo als sommigen zeggen het Boerenwijffie! Het was al weer een hele tijd geleden dat ik mee kon doen en al heb ik niet alles voor elkaar gekregen wat ik van plan was. er zijn toch twee nieuwe blokken bij gekomen:

Blok nr. 29 Economy en


Blok nr. 34 Flock.
Ik heb ook nog een hele lading cornerstones en sashings gesneden maar kwam niet meer toe aan het aan elkaar zetten van een rij, maar misschien lukt het vandaag, dan kan de mand met lapjes weer even op zijn plekje in de hobbykamer!

Was dat alles? Nee ik heb nog een heel lief borduurtje afgemaakt, maar dat is voor een cadeautje, daar moeten jullie nog even op wachten en ja er is ook weer een vakje gevuld van de letterbak, paste het vogelhuisje bij DP, wat denken jullie van dit! Voor zo'n schaartjes verzamelaar als ik een heel gepast plaatje dacht ik zo!
Ik ga nu een beetje langzamer met de bak, moet nog werken aan mijn Winter borduurwerk van de Loose Feathersclub, dat moet ook af!
Zo vandaag wordt er weer gewerkt aan de badkamer, zo langzamerhand een gebed zonder end, maar nu maar hopen dat eindelijk alles goed komt!
Fijne dag!