zaterdag 21 april 2012

Volle vrijdag!

Sorry er was wat fout gegaan met de tijd instelling vandaar iets later!!

Soms is het lastig om iets te schrijven, dan moet ik echt nadenken wat ik nu weer allemaal kwijt wil, maar gisteren was de dag heerlijk vol en dus!!!

Het begon met de bee bij Cora waar Henny druk bezig was met het in elkaar zetten van haar blokken van Cora's Bom van 2011 en toen showde ze deze rij:


En Bep die het eerste deel van de Loose Feathersclub voor mij had meegenomen van Liezbeth en ook de benodigde stof en zigzag band voor mijn tas! (Die kan ik nu dus gaan afmaken!)


Na een heel gezellige morgen waar de meesten van ons druk waren met het in elkaar zetten van de Home-Sweet-Home kussentjes:


(Ik ben nog niet zo ver als de anderen, moet de kussentjes nog sluiten en aan het touw bevestigen en dan volgende week de belletjes eraan naaien!)

Vond ik bij thuiskomst deze envelop op de mat!


Ik zag al snel dat hij uit België kwam en toen wist ik dat het de door mij gewonnen give-away van Quilting Mieke was! Snel de envelop geopend en daar lagen de drie prachtige lapjes, de naaldjes en het band!


Is het geen heerlijk pakketje?
Mieke nogmaals bedankt!

Zo dit weekend de laatste steekjes aan de kussentjes zodat ik volgende week als de belletjes binnen zijn bij Cora er de laatste hand aan kan leggen, dan ben ik druk met het eerste blok van Yoko Saito uit de Quiltmania en wil ik ook nog wat borduursteekjes zetten, al met al een fijn weekend voor de boeg! Fijne dag!