donderdag 21 februari 2013

Oh wat was het moeilijk!!


Badjas Royal Marine (one size) Opstaan in een ijskoud huis en dat terwijl mijn bed zo lekker warm was, maar snel naar beneden in mijn dikke ochtendjas en vlug de warme luchtkacheltjes aangezet en even later was het weer prima uit te houden! Maar toen DP de deur uit was (kwart voor zeven) ben ik toch nog even terug gekropen in mijn lekker warme bed! Maar ja omdat de monteurs kwamen moest ik er toch om acht uur echt weer uit, maar toen ik DS om half tien riep of hij de wacht wilde overnemen, waren ze er nog steeds niet! Ik snel naar Schiedam voor een paar uurtjes handen vertroetelen in de nagelstudio en belde om een uur of half elf naar huis, nog niets! Dus toen maar weer gebeld wanneer de heren zouden komen en die kwamen om half twaalf gelukkig en de verwarming leek het om een uur of twaalf weer te doen, maar nee hoor!
Even hoorde we boven een hoop lawaai en toen weer stilte! Na veel tobben en vier uur klussen was het wel duidelijk, de ketel was overleden en dus komt er vandaag toch een nieuwe!

Ik zat ondertussen beneden in de kamer (want daar was het lekker warm met de kacheltjes) en zette heel wat steekjes!


Ik vind het wel een gaaf geheel worden en al heb ik heel wat achteruit gewerkt, ik ben heel blij met het resultaat tot nu toe! Misschien komt het vandaag wel af en dan maak ik de volgende keer foto´s bij daglicht, want zo valt er veel van de kleuren weg.
Tara ligt bijna de hele dag te pitten, de medicijnen werken dus goed en hopelijk laat ze haar poot ook ´s nachts met rust want als ze eraan gaat likken gaat de huid verder kapot.


Vandaag lekker zwemmen (wel heerlijk als je al twee dagen niet onder een warme douche kan) en daarna hoop ik in een lekker warm huis terug te komen en eens flink door het huis te razen met stofdoek en stofzuiger en misschien zelfs de ramen even te zemen, die lijken nu wel op matglas!

Fijne dag!