woensdag 28 december 2011

Eigenlijk geen tijd!!

Ik heb eigenlijk geen tijd voor praatjes en voor logjes, hier moet gewerkt worden! Ten eerste zijn DS en ik bezig aan het trappenhuis, de bovenste vinyl laag is van het behang gekrabd en morgen gaan we de papierlaag eraf stomen, dus dat wordt een hele klus al zal DS het meeste werk doen, toch handig zo'n grote kerel in huis!


Maar ik moet uit op tapijt, heb namelijk nog geen idee wat voor kleur ik wil hebben en dan moet er ook nog verf worden gekocht, al met al nog een leuke klus want daar hou ik dus wel van! Gelukkig hoef ik daarna niet te gaan behangen, de bedoeling is dat er wordt gespachtelputzt. (Geen idee hoe je dat schrijft!)

Maar daarnaast moet ik ook verder met de steekjes aan de Loose Feathersclub, want ik zag gisteren op hun site dat de dames van Blackbird Design het ontwerp af hebben, kijk maar:


Dit is het laatste deel en ik heb de Herfst nog niet af, maar kijk eens mee hoe het er straks uit gaat zien:


Gaaf hè? Oh ik moet echt als de wiedeweerga aan de slag, want naast het gave patroon van de laatste vogel komen er ook nog twee andere patronen mee en die zijn ook zo leuk! Kijk:


Jammer maar ik moet nog een paar weken wachten tot we weer club hebben en dus heb ik gelukkig nog tijd genoeg om de herfst af te krijgen en misschien eerst nog wat steekjes te  corrigeren!
Zo dit was het voor vandaag, ik ga snel aan de slag, fijne dag!