dinsdag 7 februari 2017

Zo heb je niets...

En zo heb je meer dan genoeg om over te schrijven! Neem nu vanochtend, ik wilde jullie al laten zien wat ik gisteren had gedaan, zoals steekjes aan dit borduurwerkje:


We kregen dit vorig jaar tijdens het borduurweekend in Vaassen bij Simone en ik wil het op mijn manier maken en af hebben voor het weekend in maart weer begint!

Of jullie laten zien wat ik op de kop heb getikt voor boven de antieke salontafel die nu nog op zolder onder een bed ligt, maar die we weer in gebruik gaan nemen ( de glazen tafel waar alle borduurtjes in liggen gaat weg en de borduurtjes gaan naar een oud theekastje dat DH onder handen aan het nemen is) maar goed eerst even laten zien!

Een prachtige tienarmige kroonluchter die uit een advocatenkantoor in Den Haag komt, de heren zijn verhuisd naar een modern pand in Nootdorp en daar paste hij dus niet en nu ben ik de gelukkige die hem op mag hangen!
Was al langer op zoek naar een mooi exemplaar en deze was het helemaal zowel voor DH als voor mij!

Afijn weer een stukje verder dus, nu willen we nog eerst een rozet kopen en dan wordt hij daaronder opgehangen, ik kan niet wachten!

Heb trouwens ook verf gekocht om de antieke grenen kast die erachter staat te verven, een mooie zachtgroene krijtverf! We zijn dus nog wel even bezig!

Oké en dan kwam vanmorgen de post! En die bracht deze keer een dun boek, maar wel een heel fijn boek met alle schrijfsels op mijn blog van het vorige jaar, wat was het er deze keer vlug, tien dagen eerder dan vorig jaar!


Ik heb het dezelfde titel gegeven als andere jaren, maar bedacht nu dat ik het ook van A tot Z 2016 had kunnen noemen! LOL!

Wat ik no meer kan laten zien?? Oh ja afgelopen zaterdag kwam ons nichtje met haar gezin en werd ik verwend met deze mooie klos met schaartje en deze bloemen:


Zo lief!

En de dametjes maakten ieder een mooie tekening voor Oom John!Maar nu hadden zij mij maanden geleden al eens een cadeaubon gegeven voor Intratuin en dat is hier niet in de buurt, dus vroeg ik DH om samen met mij naar 's Gravenzande te rijden om daar het geld van die bon te besteden aan bolletjes en dan wel witte druifjes, maar helaas waren ze nog niet open toen ze kwamen, maar vandaag zijn de eerste bloemetjes open gegaan:


Daar wilde ik jullie ook even van mee laten genieten! Al met al best nog een lang logje geworden en ik bedenk mij dat er nog veel meer te vertellen is maar dat komt dan een volgende keer, nu ga ik snel aan de slag met de nieuwe vitrage, heb het eerste gordijn af, nog één te gaan!

Fijne dag!