maandag 18 februari 2013

Zondag en verschillende steekjes!

Eerst wil ik jullie nog even mijn Snaily the Happy Snail laten zien, deze kreeg ik zaterdag van onze gezellige visite :


Hier zien jullie dat het een plantje is en dat het is geplant in een slakkenhuis:


Het geheel hangt in de glazen vaas aan een dwarslatje dat boven aan de vaas zit en onderin ligt mos. Het mos moet nat worden gehouden zodat de lucht in de vaas vochtig blijft want daar blijft het plantje op leven. Is het geen grappig ding!

Verder kwamen er gisteren een heel stel steekjes aan mijn breiwerk bij:


Ik brei steeds vijf naalden gewoon rechts en dan een luie wijvensteek ertussen door en ik vind het wel een gaaf geheel worden! Verder werden er ook wat borduursteekjes gezet, maar dat is echt nog maar een beginnetje:


Zie je wel, het is gewoon een simpel beginnetje van een heel gaaf borduurwerkje en gelukkig kan ik het toch borduren ondanks een ongelukje met het patronenblad, daar ging namelijk een glas sinas overheen, maar na het drogen aan een droogrekje is het toch nog enigszins bruikbaar geworden!

Vandaag komt hopelijk iemand eindelijk mijn full spectrum lamp boven monteren, dan kan ik eindelijk weer goed werken op mijn hobbykamer waar door het te kleine raam en de plank eronder het licht vrijwel tot nul was gereduceerd, zodra het is gemaakt zal ik het ook aan jullie laten zien!

Fijne dag!