dinsdag 13 november 2012

Er wordt hard gewerkt!

Maar niet aan mijn steekjes, helaas ben ik druk met andere zaken! DP heeft afgelopen zaterdag de lambrisering aangebracht in het toilet en ook de waterleiding verlegd en ik heb vandaag de verfkwast ter hand genomen en de boel in de grondverf gezet:

 

Ja het stopcontact hangt er nog los bij, want al is de muur al gepleisterd er moet nog gewit worden. "s Avonds zijn we samen naar Hornbach gegaan en hebben daar nog wat spulletjes gehaald om het toilet te kunnen afwerken! Vandaag gaan we weer verder, want toen we thuis kwamen waren we allebei op en versleten!

Zondag was voor ons een echte rustdag, we gingen samen op bezoek bij familie in Zwolle en Tara ging mee! Nu hebben ze daar ook een grote Herdershond en is onze nicht hondentrimster dus zij zijn wel wat gewend!


Waar wij echt van genoten was de oudste van de twee meisjes die bezig was een tekening na te tekenen die DP als jonge jongen voor zijn moeder heeft gemaakt en die nu bij hun in huis hangt. De jongste zat met veel aandacht te kijken hoe haar grote zus bezig was:


Op de terugweg viel Tara voor het eerst in de auto in slaap en toen wij thuiskwamen was ze zo moe dat zij meteen weer ging slapen!

Maar vandaag was zij weer in topvorm en ze heeft dan ook lopen rennen en vliegen en toen wij thuiskwamen piepte ze snel de deur uit, maar ik kon haar gelukkig snel weer te pakken krijgen, kijk haar nu eens zitten mevrouwtje onschuldig!


Ja Tara je krijgt zo nog wat water en ik, ik ga aan de slag, straks wordt eindelijk het raam gemaakt dat werd beschadigd bij de inbraak en ook wordt de riolering gerepareerd voor de deur, dus de boel ligt straks ook open, dat worden vast heel veel koppen koffie maken!

Fijne dag!