dinsdag 30 juli 2013

Maandag --- verjaardag --- voorbereidingen en creaties van DP.

Gistermorgen ben ik als eerste (nadat ik toch nog lekker een poosje was terug gekropen en Tara had uitgelaten) naar Bep gegaan voor haar verjaardag. Ik was die morgen de eerste en de enige, maar geloof mij zij was echt niet vergeten! Kijk maar eens wat een schitterende kaarten zij van haar borduurclub heeft gekregen:


Stuk voor stuk met schattige borduurtjes en zo mooi verzorgd!


Nu ik heb echt niets teveel gezegd wel?


En dan heb ik nog niet de andere leuke kaarten gefotografeerd die zij kreeg, waaronder ook veel zelf gemaakte!
Maar goed na gezellig met haar en haar man te hebben geluncht was het voor mij weer tijd om naar huis te gaan om Tara uit te laten en thuis gekomen maakten Tara en ik er een heerlijk uitje van, ze heeft wat afgerend op het veld achter de school, dat kan nu in de vakantieperiode!
Daarna was bij mij de accu even leeg en dus dutte ik lekker in op de bank en pas 's avonds kwam ik weer een beetje bij de mensen en ik besloot toch aan de pop te beginnen:

 Dit waren de materialen!

 
En hier zien jullie de pop, ik weet alleen nog niet of ik er wel een engel van wil maken!

Dus aan de slag, patronen uitgeknipt en op stof gelegd:

Daarna de patroontjes uit de stof geknipt en toen alles netjes in een zakje gestopt zodat het vandaag mee kan als ik ga handwerken bij Corrie.

Daarna nog een leuke stitcherie die ik van het net haalde op stof overgebracht en er garen bij gezocht en ook dit netjes in een plastic zakje gestopt, zodat ik straks kan kiezen wat ik ga doen. Nee deze laat ik nog niet zien, misschien wordt dit een cadeautje en dus hou ik hem nog even geheim!

Toen kwam er ook nog een mailtje van DP, of ik even een foto wilde maken van zijn laatste airbrush creatie, nog niet helemaal af, maar het wordt een schitterend werkstuk:


Jullie zien dat Spiderman al aardig opschiet, maar vooral de onderkant is heel veel werk daarin komen veel gebouwen en deze hebben ongelooflijk veel raampjes, een enorme klus dus deze staat voorlopig nog wel een poosje op de ezel!

Zo nu weten jullie meteen dat wij geen van tweeën ons ooit vervelen, we komen iedere dag weer tijd tekort!

Fijne dag!