vrijdag 9 december 2011

Natuurlijk kan ik ....

Weer een lading beren gaan fotograferen, maar dat komt dus wel een andere keer, eerst laat ik nog even een doosje zien dat ik onlangs borduurde en bekleedde voor iemand:


Ik borduurde het met zijde en verwerkte haar initialen erin, was echt een heel leuk patroontje om te borduren, komt uit een boek van Marie Suarez.
Verder heb ik gisteren en vandaag mijn Kerstwensen rondgestuurd, met daarin heel veel steekjes verwerkt!  Ben alleen vergeten er een foto van te maken. Nu maar hopen dat alles goed aankomt! Ben nu bezig met de laatste steekjes aan de kerstballenruil van Miranda, het zijn alleen geen ballen geworden, maar ik hoop dat wat ik heb geknutseld toch in de smaak valt! Wat het is geworden, zien jullie binnenkort wel!

Ik wilde ook nog even mijn kerstquilt laten zien die ik voor Mams maakte van de blokken van Gail Pan, was dat vorig jaar of al weer twee jaar terug?


En vandaag hoop ik bij Cora achterkant stof voor deze quilt te kopen: Ik heb vandaag al een mooie goudgele gezien, die perfect bij deze quilt past, helaas zijn de kleuren op deze foto niet zo mooi ze zijn juist heel diep en warm van kleur, maar zal als hij klaar is nog wel een foto bij daglicht gemaakt plaatsen.


Hier laat ik jullie nog even een foto zien van mij met Gucci, (let even niet op mijn  haar, had net achter haar aan over de vloer gekropen!) maar zo kunnen jullie zien dat het een echt stinkdiertje is! Zo dat was het voor nu, hoop vandaag toch een hoop steekjes te kunnen zetten! Fijne dag!