woensdag 4 maart 2015

Het zit er op!

Wat? Wel mijn verjaardag, ben weer een jaartje ouder en niet wijzer! LOL! Gisteren mijn verjaardag gevierd de 65-ste al! Wel een bijzonder jaartal want al krijg ik pas over drie maanden AOW, ik ben nu wel officieel met pensioen! Wat best wel bijzonder is en blijft was dat mijn moeder er ook was op mijn verjaardag en al gaat ze de laatste maanden wel heel hard achteruit, ze kwam 's morgens toch mee met mijn broer! Nu kwam er 's middag alleen nog mijn buuf, ik genoot toch van alle aandacht want alleen al via facebook kreeg ik meer dan honderd felicitaties!


Ook nog wat kaarten en een lading telefoontjes, vanwege de ziekte van DH was het bezoek natuurlijk heel beperkt, maar ik had een heerlijke dag en het leukste was dat iedereen achterover viel van mijn haardracht! Had daar dit weekend ineens de balen van en maandag ben ik naar de kapper gegaan en die heeft mij een heerlijke voorjaarslook aangemeten:


Nu is dat even een lekker kort koppie! Heerlijk, onder de douche, even föhnen en klaar ben ik, niks geen krullers of krultangen, wat een tijd scheelt dat! DH heeft deze foto vandaag pas gemaakt, was het gisteren van plan maar er kwam steeds iets tussen!

Nog een fijne dag!