maandag 24 september 2012

Kroelhond en steekjes!

Tara is een hond die gek is op aandacht en als iemand langs loopt zonder haar even aan te halen dan laat ze dat ook merken, ze blaft keihard tot degene uit het zicht is of even onder haar kin heeft gekroeld! Maar ook thuis is ze een aanhalig beest, kijk maar eens hoe de dame zich tegen DP aan vlijt om te worden geaaid:


Zeg nu zelf, dit is toch te gek voor woorden, Madame gaat achterover op de bank liggen en legt haar hoofd bij DP in zijn hals en hij moet dan aaien! Oh en denk nu niet dat ze zich weg laat sturen, want dan pakt zij met haar tanden je hand voorzichtig beet en trekt die weer naar haar toe!

Maar terwijl DP dus druk was met aaien en ook aan het poppenhuis werkte (binnenkort weer wat foto's!) zette ik veel steekjes aan de With Needle and Thread en hij vordert dan ook gestaag:


Ik heb vrijdag overlegd met de meiden van de Tildagroep en heb besloten de witte achtergronden niet te gaan quilten, maar daarentegen wel de randen om de applicaties aan beide kanten door te pitten en ik ben helemaal weg van het resultaat! Kijk maar eens naar het verschil met de rand aan de linker kant, dat ziet er toch veel beter uit, dus nu ga ik verder met de andere randen en de blokken door te pitten! Ik denk niet dat ik hem af krijg voor het eind van de week, maar ik ga lekker er mee verder!