zondag 24 juni 2012

Uitverkoop!!

Nee niet bij mij hoor, maar bij Crownstitches en dus ben ik daar gisteren even langs gegaan! Nee ik zit niet om een patroontje verlegen en ging eigenlijk alleen om een strengetje rood garen, maar zoals de meeste van jullie wel weten, ben ik niet alleen gek op harten, maar ook op:


Juist Sneeuwmannen!! Ik weet heus wel dat de zomer nog maar net is begonnen, maar heb toch even tijd nodig om deze te maken, dus die gingen mee! Heb ook nog geen idee hoe ik de patroontjes ga gebruiken  maar dat komt vanzelf wel, eerst nog wat andere dingen afmaken! Heb ook blauwe borduurstof erbij gekozen, want dat vind ik wel een heel leuke kleur als achtergrond voor deze koude mannen! Ik weet ook al waar ze ter zijner tijd komen, want eergisteren tikte ik ook dit hart op de kop:


Zag het al een hele poos geleden in een blaadje en viste toen achter het net, zag het toen ook nog eens gevuld met schattige borduurtjes en laat ik nu afgelopen vrijdag de laatste bij Leen Bakker in Vlaardingen vinden, ze hadden weer een nieuwe lading ontvangen en ook deze was al weer bijna op! Vandaag gaat DP hem boven in het trappenhuis hangen bij de trap naar mijn hobbykamer en dan ga ik hem waarschijnlijk vullen met speldenkussentjes, maar dat zien jullie morgen dan wel weer!
Geen lapjes vandaag, mijn hand is te gevoelig om te gaan snijden, dus die moeten nog even wachten!
Fijne dag!