woensdag 8 juli 2015

Work in Progress!

Ja het is hier nog steeds druk met werk zowel in huis als aan mijn handwerk! DH heeft ondanks zijn hand toch de muur van de keuken gestuct en dus kunnen morgen als de boel mooi glad is opgedroogd de tegeltjes worden geplakt, maar misschien moet er nog een laagje op worden gezet en dan wordt het een dagje later!  Nu jullie begrijpen dus wel dat ik steeds een handje bij moet steken, want er moet worden opgeruimd, verplaatst, weer opgeruimd, afgeruimd en ingeruimd en zo wordt langzaam maar zeker de boel in orde gemaakt en krijg ik een geweldige keuken!
Tussendoor moet hij echter steeds rust nemen en dan neem ik ook even tijd voor mijzelf en mijn borduurwerk en dat vordert gestaag, ben druk met het derde van de twaalf deugden:


Waarschijnlijk komt het vandaag wel af en dan kan ik aan nummer vier gaan beginnen en dan zal ik de volgende vier gaan bestellen!

Nu vandaag weer genoeg te doen, heb nog wat strijk liggen (was van de week echt te warm boven)en verder wil ik graag mijn nieuwe grijze spijkerbroek onder handen nemen, hij heeft namelijk flair pijpen en dat staat toch echt niet meer als je wat zwaarder bent, dus die wil ik recht maken.
Ik ben dus wel bezig vandaag met leuke en minder leuke dingen!

Fijne dag!